dilluns, 21 de novembre del 2011

Ens esperen mals temps...

Si amics, ens esperen quatre anys d'un govern que ens va a fer lluitar, estar descontents, odiar, indignar-nos, maleïr... però mai callar-nos ni resignar-nos.

Ens hem de posar les piles.

He llegit aquest titular a Publico:

He continuat llegint i he vist que, a més del sou tan ben pagat, hi ha complements econòmics que se sumen a aquestes xifres:

  • "Esos 2.812 euros que percibirán todas sus señorías se verán incrementados en el caso de aquellos que pasen a ocupar un puesto de más responsabilidad dentro de la Cámara Baja."
  • "Así, el presidente del Congreso que resulte elegido el próximo 13 de diciembre, el día que se constituirá el Parlamento, complementará su sueldo base con otros 9.121 euros por su condición de miembro de la Mesa de la Cámara Baja, de gastos de representación y de gastos de libre disposición."
  • "Por su parte, los dos vicepresidentes sumarán a la asignación general 2.813. 87 euros que reciben todos los diputados otros 1.209,60 por ser miembro de la Mesa del Congreso, 1.010,83 por los gastos de representación y 707,10 para su libre disposición. De su lado, los secretarios de la mesa, los portavoces y los portavoces adjuntos tendrá unos complementos adiciones por valor de 2.440,3 euros, 2.667,5 euros y 2.087.07 euros respectivamente."
  • "Así, el complemento de los presidentes de las comisiones se situará en los 1.434,31 euros; el de los vicepresidentes y portavoces de los distintos grupos, en 1.046,48; el de los secretarios en 697,65 euros y el de los portavoces adjuntos en 697,65 euros."
  • "Los diputados que vengan de una circunscripción distinta a Madrid recibirán una cuantía mensual de 1.823,86 euros, y de 870,56 euros los electos por Madrid para afrontar los gastos de alojamiento y manutención que origine la actividad de la Cámara."
  • "Una tarjeta para sus desplazamientos en taxi por Madrid con un límite de 3.000 euros anuales. Además, si viajan en misión oficial, recibirán 150 euros diarios en concepto de dietas, si salen al extranjero, y 120 euros si el viaje es en territorio nacional."
I, una novetat:

  • "Contarán, por primera vez, con una tableta, tipo iPad, dentro del kit tecnológico que se les entregarán cuando se acrediten como miembros del Congreso." (...) "seguirán teniendo un teléfono móvil de última generación, concretamente el último modelo Iphone, el ordenador del escaño, el del despacho y una línea ADSL en su domicilio."

I damunt ho llegeix en un moment de la vida en que em falten els diners, no tinc internet, ni carregador de portàtil... Ara com faig jo els treballs necessaris per a acabar la carrera i després anar a l'atur?

Un bes a tots!!!

4 comentaris:

  1. mals temps???? no dona no, avui si que ha començat el dia gris i plujós a més no poder, però això era perquè fins i tot la natura estava de mala hòstia no tant amb els resultat que ja els preveia, sinó amb la falsa democràcia aquesta.

    Tal vegada no seran bons temps per a la supervivència, no oblidem que hi ha molts per als que aquesta situació no ve de nou, però si que ho son per la ràbia, les idees i les alternatives, poc a poc sortirà el sol, no el sol de la indignació aparent, sinó el de la lluita i la construcció de nous fronts, on fidels a la raó i als sentiments honests canviarem les coses per a bé de tothom, confiem cada cop més en nosaltres mateixa i a pas de formiga els excavarem galeries als ciments d'aquesta fal·làcia per a destruir-los més tart i fer que s'enfonse aquest sistema injust, assassí i miserable.

    Un abraç i endavant prima!

    ResponElimina
  2. Molt be marielooooo!!!
    Jajajajaja amb comentaris cm akest no calen les entrdes!!! Jejejejje
    ke be parles xè!!!

    Un bes

    ResponElimina
  3. perlaaaaaaaaaaaa!! jajaj no puc dir-ho millor q l'amic!!!!! esto és pa inmolar-se en el congrés o algo!!però mira..."avantti pelvis" com van dir dos persones molts sabies jeje i a seguir lluitant q ara ens sobren els motius!! molt bona l'entrada!!! vull parlar en tuuu fesme perdis kuan estigues al skype! un abraÇ molt gran i molts besitos primi!!q vatja delujens i love uuuuuuuuu

    ResponElimina
  4. primaaaaaaaaaaaaaa!
    m'has fet riure un muntó quan he vist això de 'avantti pelvis' jejejeje ke temps akells! jajaja

    per ara no tinc internet, he d'anar a la uni, per això no parlem casi per skype. quan tinga a casa et faré mil perdis per a ke et conectes ke tinc moltes ganes de veure't el jepeto!!

    un bes, jo també tall lof lluuuuuu!

    ResponElimina